Zene

Az albumborítókra kattintva letölthető az adott album.

Day - Atlantisz
Day – Atlantisz
2013-ban látott napvilágot az Atlantisz, úgy érzem, ezen az albumon 100 %-osan önmagamat sikerült adnom, ezáltal a zenék megteltek lélekkel… 80 perces, komplett album, rengeteg érdekes témával, gondolatokkal. Az albummal próbáltam egy utat kikövezni minden embernek a boldogság felé és kicsit kilépni a mindennapos világunkból… “Bekapcsolom a zenét, egyből itt a csillagos ég, a világ szebb, minden rózsa illatos még, a tenger kék, egyből mindent belep a fény, ez Atlantisz, a világ ami csak az enyém”

Day & Antal - I love Antal
Day & Antal – I love Antal
2011-ben látott napvilágot az I Love Antal. Első nekifutásra csak egy 5-6 számos, bemutatkozó kislemezt szerettem volna Antalnak, de aztán a sors úgy hozta, hogy tető alá hoztunk egy teljes Antal – Day lemezt. Kialakult a sajátos duónk, amivel kiegészítjük egymást, én hozom azt a mélységet ami bennem van, Antal pedig hozza azt az utánozhatatlan karaktert, ami mára Antal védjegyévé vált.

Day vs Mil - Napi ziccer
Day vs Mil – Napi ziccer
2009-ben látott napvilágot második szoló albumom, a Napi ziccer, melyet Mil-lel közösen készítettünk el. Mil a produceri munkálatokban segédkezett, én pedig előadó oldalamat tudtam kibontakoztatni. Mindig is szerettem a producer/mc párosítást, ez az album összképileg/hangzásilag egy teljesen kiforrott produkció lett. Olyan nevek tették le névjegyüket az albumon, mint Tirpa(Killakikitt), Riddler, Szokratesz vagy Zsuzs(Marge).

Day - 20
Day – 20
2007-ben látott napvilágot első szoló albumom, melyen már olyan nevek szerepelnek, mint Fura, a Tezsviir, Zsuzs vagy éppen SP. A lemez akkoriban nagy sikert aratott, a 20-nak köszönhetem, hogy az emberek megismertek mint MC-t, előtte inkább produceri oldalamról voltam erős.

DAY MUSIC OFFICIAL WEBSITE